Glaxclock Night #3

Glaxclock Night #3 at Kultuurhuis Bosch, Arnhem, the Netherlands on Saturday January 26, 2008.

Glaxclock Night #3 Flyer - front
Glaxclock Night #3 Flyer – front
Glaxclock Night #3 Flyer - back
Glaxclock Night #3 Flyer – back

Promo

Glaxclock Night #3 @ Kultuurhuis Bosch, Arnhem NL 26-01-2008

The line up for Glaxclock Night #3 is final! Check out our promo (in Dutch) right here:

Voor hun Glaxclock Night #3 biedt Kultuurhuis Bosch een sfeervol decor. Verwacht live sets met zware ambient, donkere opzwepende elektro, diepe melancholische minimal en buitenaardse electronica.

In Het Watertejater staan Abandoned AsylumNME33 en d i s t e l. In De Doos maken CausaliDoxMr. Botak en Grimm Limbo hun opwachting.

De avond wordt ingeleid met de korte film “Hiđ Stóra í Hinu Smáa” van Sjoerd de Vos. De film geeft een impressie van het veelzijdige zuiden van IJsland en wordt begeleid door de breekbare muziek van d i s t e l.

Abandoned Asylum komt speciaal uit Polen naar Kultuurhuis Bosch om als Glaxclock Guest een sfeervolle ambient set neer te zetten in Het Watertejater. NME33 schildert vervolgens met zijn geluidenpalet een duister landschap vol melancholie. De verwrongen angstpop van d i s t e l is het geluid van roest, remming, wrok en wanhoop.

In De Doos kromt CausaliDox de tijdruimte met zijn gelaagde buitenaardse electronica. Door beats aangedreven evoluerende synthlijnen nemen je mee naar uithoeken van het heelal. Mr. Botak is kaal en mysterieus. Zijn duistere elektro is al even geheimzinnig, smooth en opwindend. Grimm Limbo droomt donkere sprookjes die hij vertaalt naar muziek. Vol melodieën en gerommel als onweer in de verte, dwingen zijn beats je tot dansen.

DJ’s Le Di@mf en Erik Grey maken de avond af. Zij zorgen voor de juiste sfeer en energie gedurende de hele avond met spannende melodieën, diepe grooves en krakende beats.

Voor meer informatie en muziek kijk je op www.glaxclock.nl of www.kultuurhuisbosch.nl

Line-up Glaxclock Night #3

Live: Abandoned Asylum, NME33, d i s t e l, CausaliDox, Mr. Botak, Grimm Limbo
DJs: Le Di, @mf en Erik Grey     VJs: Yeti, Lost Archetype, Poor Pussy VJs
Doors open: 23:00 – 4:00     Fee: €6,-

NME® live ambient set at Kultuurhuis Bosch in Arnhem NL January 26 2008 during Glaxclock Night #3. Tibor died in March of 2010. R.I.P.
d i s t e l live at Glaxclock Night 3 Kultuurhuis Bosch Arnhem NL 26-01-2008
GCN3 – CausaliDox live at KHB Arnhem NL 26-01-2008