Glaxclock Night #4

Glaxclock Night #4 at ACU, Utrecht, the Netherlands on Saturday March 22, 2007.

Glaxclock Night #4 Flyer - front
Glaxclock Night #4 Flyer – front
Glaxclock Night #4 Flyer - back
Glaxclock Night #4 Flyer – back

Promo

The line up for Glaxclock Night #4 is final! Check out our promo (in Dutch) right here:

Uit de donkerste krochten van de Nijmeegse underground komt Glaxclock, een collectief van muzikanten, dj’s, vj’s en kunstenaars. Samen brengen zij een veelvoud aan stijlen die samengebonden worden door een gedeeld gevoel en liefde voor electronica op het randje.

Voor hun Glaxclock Night #4 biedt ACU een sfeervol decor. Verwacht live sets met buitenaardse electronica, donkere opzwepende elektro, verwrongen angstpop en diepe melancholische minimal. Vanavond maken achtereenvolgens CausaliDoxMr. Botakd i s t e l  en Grimm Limbo hun opwachting.

CausaliDox kromt de tijdruimte met zijn gelaagde buitenaardse electronica, zijn door beats aangedreven evoluerende synthlijnen nemen je mee naar de verste uithoeken van het heelal.

Mr. Botak is kaal en mysterieus. Zijn duistere elektro is al even geheimzinnig, smooth en opwindend.

De verwrongen angstpop van  d i s t e l  is het geluid van roest, remming, wrok en wanhoop.

Grimm Limbo droomt donkere sprookjes die hij vertaalt naar muziek. Vol melodieën en gerommel als onweer in de verte, dwingen zijn beats je tot dansen.

De visuals worden verzorgd door Poor Pussy VJ’sVJ Yeti en Lost Archetype. DJ’s @mf en Erik Grey maken de avond af. Zij zorgen voor de juiste sfeer en energie gedurende de hele avond met spannende melodieën, diepe grooves en krakende beats.Voor meer informatie en muziek kijk je op https://www.glaxclock.nl/www.myspace.com/glaxclock of https://www.acu.nl/

Line-up Glaxclock Night #4

Live: CausaliDox, Mr. Botak, d i s t e l, Grimm Limbo
DJs: @mf en Erik Grey     VJs: Yeti, Lost Archetype, Poor Pussy VJs
Doors open: 23:00 – 5:00     Fee: €3,-


CausaliDox live @ Glaxclock Night #4 ACU Utrecht 22-03-08

Photos by Joshua Quicken